Blog

Blog

Tani çdo javë do ulemi këtu

Përshëndetje vajza! Po takohemi së bashku në një formë që nuk e kisha menduar ndonjëherë. Kam qenë gjithmonë e bindur se këshillat e mia për

Blog

Mami, vjehrra apo shoqet?

Data e dasmës është vendosur. Ke filluar të bësh rezervimet e para në lidhje me shërbimet e nevojshme për ditën e madhe, por ndjesinë që

Blog

Gëzuar festat dhe… me trashëgime!

Dikur, të martoheshe gjatë festave të fundvitit tingëllonte çudi. Në ndryshim nga vitet e kaluara, ka një trend në rritje të dasmave në periudhën festive

Blog

Data u vendos… nga t’ia nis?!

Sapo një nuse e ardhshme vendos datën e dasmës, fillon të hyjë në gjendjen e parapërgatitjeve për ditën e madhe. Pikëpyetjet janë të shumta se,