Geraldina Sposa

Koleksionet e geraldina sposa

Inspirohu nga koleksioni Geraldina Sposa dhe eja të veshim së bashku ëndrrën tënde

orgzanizoni me ne

E veçanta nuk mund të jetë speciale pa Geraldina Sposa

Ndjehu e kompletuar me koleksionin e fundit Marcela Lati

WE'RE ON INSTAGRAM