Sadia

  • Materiale mendafshi
  • Ngjyre e bardhe
  • Jake …
  • Krahe te gjate

Pyetje ne lidhje me produktin

Share:

Description

Modeli Sadia vjen si nje nga modelet e zgjedhura nga Geraldina. Nje zgjedhje klasike dhe natyrale qe do tju bej te dukeni e mahnitshme ne cdo ambjent.

  • Materiale mendafshi
  • Ngjyre e bardhe
  • Jake …
  • Krahe te gjate