Dekor Dasem

GALERI

Koncepti kreativ dhe Konsulta

Stafi i Geraldina Sposa është i kualifikuar për të menaxhuar ciklin e plotë të çdo lloj eventi, duke mbikqyrur dhe koordinuar me përpikmëri të gjithë elementët e përcaktuar më parë, si për shërbimet e brendshme, ashtu edhe për shërbime jashtë kompanisë sonë.  

Falë bashkëpunimeve afatgjata dhe garancisë së emrit të Geraldina Sposa, shumë partnerë të jashtëm i bashkohen projekteve tona, për të menaxhuar evente me standard të lartë.

Realizmi i dekorit

Idetë e bukura realizohen me mjeshtëri nga specialistët e dekorit të Geraldina Sposa, që falë kualifikimit dhe përvojës së tyre, realizojnë ambiente fantastike për të krijuar magjinë e vërtetë të eventit tuaj.

Menaxhimi i eventit & koordinimi i konceptit të paracaktuar

Stafi i Geraldina Sposa është i kualifikuar për të menaxhuar ciklin e plotë të çdo lloj eventi, duke mbikqyrur dhe koordinuar me përpikmëri gjithë elementët e përcaktuar më parë, si për shërbimet e brendshme, ashtu edhe për shërbime jashtë kompanisë tonë.  

Falë bashkëpunimeve afatgjata dhe garancisë së emrit të Geraldina Sposa, shumë partnerë të jashtëm i bashkohen projekteve tona, për të menaxhuar evente me standard të lartë.